B&B - Appartementen `t Rookshuus Winterswijk B&B - Appartementen `t Rookshuus Winterswijk B&B - Appartementen `t Rookshuus Winterswijk
Home Groepsaccommodatie Fotoalbum Prijzen Reserveren Routebeschrijving Contact home

In het achterhuis bevinden zich twee appartementen

Wanneer deze appartementen afzonderlijk verhuurd worden, zijn deze te huur als een 6 persoons en een 2 persoonsappartement.

Indeling 2 persoons appartement

2 persoons appartementWoonkamer met tv en dvd speler, open keuken met koelkast en oven, een twee persoons slaapkamer en een douche en toilet.

Daarnaast is er een mogelijkheid om boven op een vide met 2 personen te slapen. Deze vide is te bereiken via een uitschuifbare trap. (Niet geschikt voor kleine kinderen).
Buiten heeft u beschikking over een ruime veranda met lounge banken en een vuurschaal. In de grote tuin kunt u genieten van het echte buitenleven.

In de boerderij mag niet gerookt worden.

Indeling 6 persoons appartement

Zeer ruime woonkamer met tv en dvd speler, open keuken met oven, koelkast en vaatwasser. Op de begane grond een twee persoons slaapkamer, douche en een toilet.

Boven meerdere twee persoons slaapkamers met ieder een eigen wastafel. Er zijn twee douches en twee toiletten op de gang.

Buiten heeft u beschikking over een ruime veranda met lounge banken en een vuurschaal. In de grote tuin kunt u genieten van het echte buitenleven. Op het terrein is alle ruimte, er is een jeu du boules baan en er staan diverse zitjes.

In de boerderij mag niet gerookt worden.